Ala carte menu

Ala carte tarjolla arkisin Design Loungessa & viikonloppuisin Furussa

Design Lounge on Rantapuiston ‘olohuone’ täynnä suomalaisen designin helmiä upean merimaiseman äärellä.
Voit ruokailla rennosti Yrjö Kukkapuron nojatuoliryhmissä tai korkeamman pöydän äärellä.

Ala carte Design Loungessa
tiistaista torstaihin klo 15-21

Pyydämme ystävällisesti tilaamaan annokset vastanoton tiskiltä.

Ala carte Furussa pöytiintarjoiluna
perjantaisin ja lauantaisin klo 15-21.30
Jos Furu on varattu yksityistilaisuuteen, niin tarjoilemme illallista Design Loungessa.

ALA CARTE MENU

SNACKS

CHEVICHE 16 € (M, G)
Kirjolohta marinoituna limellä,
jalapenolla, korianterilla, seesamilla, valkosipulilla ja punasipulilla. Riisikeksi kaverina.

KROKETTI 14 € (L)
Rantapuiston juustokroketteja, aiolia ja pikkelöityä kukkakaalia

TAPAS 16 € (L,G)
Manchego-juustoa, marinoituja oliiveja ja paahdettuja Marcona-manteleita

MUIKKUKORI 16 € (L,G)
Frittimuikku-kori, tillikermaviili ja sitruuna.

PARMESAANIRANUT 7 € (L,G)
Ranskalaiset, raastettua parmesaania ja parmesaanimajoneesi.

MARINAN LEIPÄ 7 € (L)
Talon tummaleipä ja voita.

KLASSIKOT

LOHI 16 € / 22 € (L,(G))
Klassinen kermainen lohikeitto. Tarjoillaan ruisleivän kera. Saatavana myös pääruokakokoisena.

PORO 30 € (L,G)
Klassinen poronkäristys tarjoiltuna perunamuusin, puolukan ja suolakurkun kera.

MUIKKU 23 € (L, G)
Paistettuja muikkuja, muusia, mummonkurkkua, kirkastettua voita ja kermaviilikastike.

JUUSTOBURGER 20 € (L, (G,V))
Rotukarjan burgeripihvi, briossisämpylä, ketsuppia, majoneesia, Västerbotten juustoa, sydänsalaattia ja punasipulia
Tarjoillaan ranskalaisten sekä ketsupin kera.

Burgeri on saatavilla myös Beyond meat pihvillä ja Oddlygood juustolla

SESONGIN HERKUT

TOMAATTI 16 € (L, (G,V))
Kermainen tomaattikeitto, hiillostettua kirsikkatomaattia, basilika-öljyä ja paahdettua talon focaccialeipää

Saatavilla vegaanisena.

LEHTIPIHVI 32 € (L,G)
Paistettu naudan lehtipihvi ulkofileestä (á 200 g), Rantapuiston maustevoi, ranskalaisia, aiolia ja sydänsalaattia

KUHA 36 € (L,(G))
Voissa paistettua kuhaa, paistettua varsiparsakaalia, varhaisperunoita, tuoretta tilliä, Creme ninon-kastike ja herneenversoa 

PARSA 20 € (V)
Linguine-pasta, pesto vihreästä parsasta ja manteleista, vihreää parsaa, pähkinä-crumble, tuore minttu ja oliiviöljyä

SALAATTI 18 € (L,(G))
Sesongin tomaatteja, sydänsalaattia, paistettua vuohenjuustoa, tummaa balsamicoa, tuoretta basilikaa, mansikoita ja rapeaa focaccialeipää

KALABURGER 20 € (L)
Paneroitu turskanseläke, briossisämpylä, sydänsalaattia, mummonkurkkua ja remoulade-majoneesia

MAKEAT

RAPARPERI 12 € (L)
Raparperi tarte tatin. Maitojäätelöä.

MANSIKKA 12 € (L, (G))
Tuoreita mansikoita, basilikakakkua, paahdettua valkosuklaata ja vaniljavaahtoa

APRIKOOSI 12 € (V)
Aprikoosipiiras, aprikoosihilloa, tuoretta aprikoosia ja mantelikreemiä

3 KAVERIA JÄÄTELÖPALLOT

1 PALLO 5 €
3 PALLOA 12 €

 L=laktoositon | VL = vähälaktoosinen | M = maidoton | G=gluteeniton
(G)=voidaan valmistaa gluteenittomana | (V) = voidaan valmistaa vegaanisena

Lisätietoja allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista
ja tuotteista saa henkilökunnalta