
Ala carte menu
Ala carte tarjolla arkisin Design Loungessa & viikonloppuisin Furussa
Design Lounge on Rantapuiston ‘olohuone’ täynnä suomalaisen designin helmiä upean merimaiseman äärellä.
Voit ruokailla rennosti Yrjö Kukkapuron nojatuoliryhmissä tai korkeamman pöydän äärellä.
Ala carte Design Loungessa
tiistaista torstaihin klo 15-21
Pyydämme ystävällisesti tilaamaan annokset vastanoton tiskiltä.
Ala carte Furussa pöytiintarjoiluna
perjantaisin ja lauantaisin klo 15-21.30
Jos Furu on varattu yksityistilaisuuteen, niin tarjoilemme illallista Design Loungessa.
ALA CARTE MENU
SNACKS
CHEVICHE 16 € (M, G)
Kirjolohta marinoituna limellä,
jalapenolla, korianterilla, seesamilla, valkosipulilla ja punasipulilla. Riisikeksi kaverina.
KROKETTI 14 € (L)
Rantapuiston juustokroketteja, aiolia ja pikkelöityä kukkakaalia
TAPAS 16 € (L,G)
Manchego-juustoa, marinoituja oliiveja ja paahdettuja Marcona-manteleita
MUIKKUKORI 16 € (L,G)
Frittimuikku-kori, tillikermaviili ja sitruuna.
PARMESAANIRANUT 7 € (L,G)
Ranskalaiset, raastettua parmesaania ja parmesaanimajoneesi.
MARINAN LEIPÄ 7 € (L)
Talon tummaleipä ja voita.
KLASSIKOT
LOHI 16 € / 22 € (L,(G))
Klassinen kermainen lohikeitto. Tarjoillaan ruisleivän kera. Saatavana myös pääruokakokoisena.
PORO 30 € (L,G)
Klassinen poronkäristys tarjoiltuna perunamuusin, puolukan ja suolakurkun kera.
MUIKKU 23 € (L, G)
Paistettuja muikkuja, muusia, mummonkurkkua, kirkastettua voita ja kermaviilikastike.
JUUSTOBURGER 20 € (L, (G,V))
Rotukarjan burgeripihvi, briossisämpylä, ketsuppia, majoneesia, Västerbotten juustoa, sydänsalaattia ja punasipulia
Tarjoillaan ranskalaisten sekä ketsupin kera.
Burgeri on saatavilla myös Beyond meat pihvillä ja Oddlygood juustolla
SESONGIN HERKUT
TOMAATTI 16 € (L, (G,V))
Kermainen tomaattikeitto, hiillostettua kirsikkatomaattia, basilika-öljyä ja paahdettua talon focaccialeipää
Saatavilla vegaanisena.
LEHTIPIHVI 32 € (L,G)
Paistettu naudan lehtipihvi ulkofileestä (á 200 g), Rantapuiston maustevoi, ranskalaisia, aiolia ja sydänsalaattia
KUHA 36 € (L,(G))
Voissa paistettua kuhaa, paistettua varsiparsakaalia, varhaisperunoita, tuoretta tilliä, Creme ninon-kastike ja herneenversoa
PARSA 20 € (V)
Linguine-pasta, pesto vihreästä parsasta ja manteleista, vihreää parsaa, pähkinä-crumble, tuore minttu ja oliiviöljyä
SALAATTI 18 € (L,(G))
Sesongin tomaatteja, sydänsalaattia, paistettua vuohenjuustoa, tummaa balsamicoa, tuoretta basilikaa, mansikoita ja rapeaa focaccialeipää
KALABURGER 20 € (L)
Paneroitu turskanseläke, briossisämpylä, sydänsalaattia, mummonkurkkua ja remoulade-majoneesia
MAKEAT
RAPARPERI 12 € (L)
Raparperi tarte tatin. Maitojäätelöä.
MANSIKKA 12 € (L, (G))
Tuoreita mansikoita, basilikakakkua, paahdettua valkosuklaata ja vaniljavaahtoa
APRIKOOSI 12 € (V)
Aprikoosipiiras, aprikoosihilloa, tuoretta aprikoosia ja mantelikreemiä
3 KAVERIA JÄÄTELÖPALLOT
1 PALLO 5 €
3 PALLOA 12 €
L=laktoositon | VL = vähälaktoosinen | M = maidoton | G=gluteeniton
(G)=voidaan valmistaa gluteenittomana | (V) = voidaan valmistaa vegaanisena
Lisätietoja allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista
ja tuotteista saa henkilökunnalta



