Ystävänpäivän
Jazz-illallinen 14.2.2025
Ystävänpäivän neljän ruokalajin Jazz-illallinen 14.2.2025
Tule juhlistamaan ystävänpäivää meidän kanssamme Furuun!
Tarjolla jazzmusiikkia livenä ja neljän ruokalajin illallinen.
Esiintyjmässä jazzduo Aino Juutilainen & Jonathan Bäckström
Basisti Jonathan Bäckströmiä ja sellisti Aino Juutilaista yhdistää laaja-alainen uteliaisuus musiikkia kohtaan. Molemmat seikkailevat jazzin, improvisaation ja nykymusiikin välimaastossa. Yhdessä he muodostavat duon, joka herkeämättä yllättää kuulijan. Jousisoitinten matalaa murinaa ja narinaa, pitkiä rauhoittavia ääniä, mutkittelevia melodioita ja villiksi yltyvää improvisaatiota. Bäckström tunnetaan muun muassa oman kvartettinsa Jonathan Bäckström Quartetin kautta ja Juutilainen taas luotsaa AINON-yhtyettä. Molemmat yhtyeistä ovat julkaisseet musiikkia We Jazz Recordsilla.
Esitysajat noin klo 17:30-18:15 ja 20:30-21:15
Suosittelemme pöytävarausta.
Kattausaika 2,5 h.
Varausajat:
17:00-19:30
20:00-22:30
Yli 12 hengen pöytävaraustiedustelut restaurant@rantapuisto.fi
Photo credit Janna Räsänen &Jonathan Terlinden
YSTÄVÄNPÄIVÄN MENU
Alkuun
Nieriää & punajuurta (L,G)
Sokerisuolattua nieriää, pikkelöityä punajuurta, kermaviili-panna cotta ja lakritsinjuuriöljy
Väliin
Mustajuurta & puolukkaa (V,G)
Kermainen mustajuurikeitto, puolukalla marinoitua mustajuurta ja pikkelöityä puolukkaa
Päälle
Siikaa & sitruuna (L,G)
Paistettua siikaa, sitruuna-risottoa, sitrus-salaattia ja marinoitua naurista
tai
Selleriä & pippuria (V,G)
Suolakuoressa paahdettua selleriä, kermaista viherpippurikastiketta, rapeaa perunaa ja sydänsalaattia
Jälkeen
Kirsikkaa & vaniljaa (L,G)
Marinoitua kirsikkaa, kirsikka marmeladia ja vaniljakreemiä
62 €/hlö
Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot sekä allergiat varauksen yhteydessä, jotta keittiö voi ottaa ne huomioon ennen illallista. Pidätämme oikeuden muutoksiin menulla raaka-aine saatavuuden mukaan.
Kokonaan vegaaninen menuvaihtoehto saatavilla.
Lisätietoja allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta
L =laktoositon | VL = vähälaktoosinen |
M = maidoton | G=gluteeniton
V = vegaaninen